Produkty pro doutníky v itálii (2)

'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

Nduja di Spilinga v plechovce Nduja di Spilinga je pikantní pomazánkový salám, jehož původ sahá do Kalábrie, konkrétně do Spilinga, oblasti ležící mezi svahy Monte Poro a Capo Vaticano. A právě v této malebné lokalitě se tento produkt vyrábí, přičemž se pečlivě dodržují starobylé místní tradice. Nduja se připravuje z pečlivě vybraného masa a nejlepšího místního papričkového koření. Po přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.